Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Själ i Dina Ögon

Det sägs att våra Ögon är vår själs spegel
Men när vi ser på varann tycks jag se min själ i dina ögon,
hur kom den dit, vad gör den där?

Jag är Förvirrad
jag känner mig förtvivlad, för nu förstår jag att det är Du som har den, det är den som saknas för mig, det är min själ som skulle kunna göra mig hel.

Kanske är du omedveten om vad jag ser ,
men jag är säker att det är Min själ som speglas i dina ögon och nu vill jag ha den tillbaka.

Jag är lycklig för att jag fann den,
men förtvivlad
Förskräckt
För att just du har den

Får jag kasta min tärning 1 gång till?
Utan tårar
Mindre Skrik
Utan spill av onödig energi

Jag vill förenas med min själ, jag vill förenas med mig själv
hur ska jag annars kunna bli hel?

Kan det faktiskt vara du
som har den
eller är det bara

illusioner
Dumhet
Drömmar


?




Övriga genrer av Lenia
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia