Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min roll ska inte spelas av andra


Jag är den som spelar huvudrollen i mitt liv

men hur kommer det sig då
att jag känner mig som en omotiverad statist
som inte övat in replikerna ordentligt

en statist som är besviken
för att
huvudrollen verkar spelas av
andra

Jag vill ha den rollen
huvudrollen
jag är den som vill kunna replikerna i Mitt liv

replikerna som jag själv skrivit
hittat på
& själv författat




Fri vers av Lenia
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-12-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia