Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ena & den andre

Den ena säger saker är si och den andre säger saker är så
en dag var det kanske bara vi & ni, men nu är nu och då var då
Den ena menar att livet är vitt och den andre att det är rött
Trots våra olikheter kan livet vara salt, surt eller sött




Fri vers av Lenia
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia