Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtan värker

Våra ögon svider

Våra hjärtan värker

Våra själar skriker

hela världen märker

hur onda handlingar nu så ofta blir till verklighet

hur vi alla, ja, vem som helst, påminns om att vi alla drabbas av döden

hur vi alla en dag kan stämplas av ovisshet
i evighet och i oändlighet.

Sorgen vi bär med oss kan vi inte alltid riktigt ta på, men vi känner


Ångesten kommer alltid försöka greppa tag i oss med all sin kraft.

Men låt oss tala, låt oss skriva och hjälpa varandra att bearbeta allas våra förluster som vi någon gång gått igenom...

STYRKA TILL ER ALLA DÄR UTE!






Fri vers av Lenia
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-25 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia