Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår ingenting

Jag ligger ner på marken, tiden just nu är mörk och jag ser hur mitt hjärta ligger där brevid mig och dunkar i hopp om att få överleva.

Dunkdunk dunkdunk dunkdunk

Mina lungor chippar efter andetag, jag känner hur all ånger vill fly från min kropp, jag kan inte tvinga mig själv att ta bort den känslan, jag vet inte hur man gör

ånger, ånger, sårbarhet gråt och ännu mer ånger, ilska och gråt

jag ser min ensamhet slå mig själv i magen, ha ha du är så ensam, ingen tycker om dig och du förstår inte varför?

Nej, jag förstår INGENTING, varför känner jag så här, varför KÄNNER jag så här?!!!

Ta bort denna ilska, denna ensamhet... Jag känner mig så skör nu och har nog alltid gjort, men VARFÖR!!?




Fri vers av Lenia
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 14:18



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Känslosam & bildlig beskrivning. Du får en att förstå hur du känner.
vi poeter brukar ju va känsliga individer...det kan vara ett svar.
Det gäller att vända den känsligheten till något positivt & en styrka.
Det kanske inte är lätt i början. Ta ett steg i taget.
Ett annat svar är att jag inte tror att alla känslor är valda. Jag tror på Astrologi. För jag fått bevis så många gånger. Om du vet vilken exakt tidpunkt på dagen du är född så kan du gå in på astro.com, och få ditt födelsehoroskop. Genom det kan du få självinsikt och kanske förstå varför du känner som du känner.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia