Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HSP- Highly sensetive personality


Till mina

Man ska leva ett liv, inte vinna ett krig... Fina ord, sanna och verkliga ord direkt ifrån hjärtat som jag läst någonstanns.

Jag kan inte alltid rå för mina känslor, jag känner dom, dom kväver mig just nu och har gjort i så många år, mina känslor är inte alltid sanningen och DET är jag medveten om, men det är inte du.

Jag känner många gånger mycket starkare än vad du gör, det finns en anledning till detta och det är jag och min person som är den anledningen.

Du kanske inte alltid kan förstå vem jag är men jag kan förstå vem du är mer än du kan förstå att jag gör.

Kan du inte acceptera mig för den jag är då blir det som det är nu...




Fri vers av Lenia
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-04-03 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia