Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är jag, vem är jag och vart är jag påväg

Jag tänker med min själ och agerar med min hjärna
jag talar med hjärtat som kanske är kroppens kärna

Jag vill känna varje pulsslag, varje andetag var dag
jag vill vara nära livets stunder, om bara för ett litet tag

Vart är jag, vem är jag och vart är jag påväg




Fri vers (Fri form) av Lenia
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia