Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en känsla jag aldrig kunnat hantera, som jag haft hela mitt liv. Den kommer sällan på vintern men vissa dagar.. Den resulterar i ett tillstånd som är svårt att förklara. Varje gång jag gått ut när jag känt så så har jag alltid fått med mej en tjej hem.


Huvudvärk/Hjärtvärk/Längtan


Visst färgas bergen i ockra
När solen långsamt går ned
Markligt med det där vackra
Jag ser det fast världen är sned

Det kryper på mig en hunger
En längtan djupt i mitt bröst
Det känns som om hjärtat sjunger
Men det med en skärande röst

Lätt är det då att med piller
glömma det vackra bort
Jag sköljer ned dem med Miller
Och hoppas att livet blir kort

Maniskt försöker jag dränka,
släcka min plötsliga glöd
Jag klarar inte att tänka
Med känslor i överflöd




Fri vers av Arv
Läst 762 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-15 16:47



Bookmark and Share


  Diffusiaria
gillade.
2011-01-16

  Diffusiaria
gillade.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv