Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnahjärta

Äger du som jag ett hjärta av choklad...
vilket smälter i solens värmande sken
eller har du ett hjärta utan barmhärtighet
där förfrågan och bön endast hugger i sten
bär du ett förlåtande sinnelag
tätt intill din försonade själ
med vibrerande önskan som bådar gott
och vill var människa väl
har du smakat och badat i nåd över nåd
när dansen fortgick i dagarna sju
bland jublande änglar det flödade ju
bortom all ångest där fridskällan flödar
vandrar vi då, på lyckliga tacksamma barnaben
beundrande brinnande buskar, och så...
tryggt på oskodda fötter vi gå..
för vägen är förberedd för de minsta små
för jag är en och med dig är vi två..
och alla de andra som ochså här stå
i skaror som ingen kan räkna...




Fri vers av palle
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 19:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\" Villigt kommer ditt folk, när du samlar din här; i helig skrud kommer din unga skara inför dig såsom dagg ur morgonrodnadens sköte.\" Psalt.110:3
2008-02-24

  Michaela Dutius
Vilken underbar tröst och styrka du förmedlar i den här texten.
tack!!!
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Ett stilla barnahjärta
man får ej hursomhelst
Det går ej utan smärta
att bli så genomfrälst

Emil Gustafsson (no relation...)
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle