Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avlös mig

giftet raserar som en ravin
i mitt blod
jag behöver dina höfter
får att hålla mig varm
jag har en laddad pistol
och babe
jag är farlig




Fri vers av Neal
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal