Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter behag...


Ad libitum

Sänder ut mig själv
på låg volym
Viskande sång mellan husen
stryker dig över kinden
försvinner längs trottoaren

Varierar mig smidigt
Nya okända melodier
nyper dig retfullt i örat
släpper taget snabbare
än din förvåning

Vänder upp sida efter sida
av färska partitur på fasaderna
medan du passerar

En lång stund senare
nynnar du mina sånger
ovetande




Fri vers av Steffepeffe
Läst 412 gånger
Publicerad 2008-02-15 22:06



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Oj! Jag blir alldeles rörd. Det var fint och för första gången inte för mycket för mig. (Jag är lätt störd och lättstörd).

Det finns kärlek där ute mellan fasaderna som någon känner, fast han/hon inte vet varifrån den kommer. Ordet ovetande är riktigt romantiskt!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe