Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skit också,

trodde aldrig att jag skulle
hamna här igen inte
i den här
meningslösa situationen
om att vilja ha
och om att vilja
sakna

och om att gråta en tår
gånger tre


och skit också
hur kunde jag vara
så förbannat dum och
falla när han sa
att han älskade mig

och hur kunde
jag någonsin tro
att det skulle ge mig någonting


och idag
är jag inte arg längre
jag saknar bara
en känsla av att få
hålla någon i
handen

idag


jag saknar bara
känslan av att få
titta någon rakt in
i ögonen och verkligen
veta att jag tycker om
den och sedan kyssa
honom

och jag vet
drömmar är
sådana vi
kan dö för


men
idag saknar
jag bara
känslan av
dig

känslan av att
få känna igen

häromdagen

dog jag

häromdagen

återuppstod jag


och jag tänkte på
dig under en låt
och känslan kom
jag tänkte

jag lever
igen


idag

dör jag
av saknad
av det
vi alla vill
av det vi
alla strävar efter

av det
vi kallar










kärlek.




Fri vers av Sofi
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-16 00:00



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi