Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan finns i mina händer


Mitt tragiska ego försöker tänka glada tankar

Går det vägen om man tänker på lycka & kärlekens lyx

Jag med mig själv dag för dag hankar

Vad händer om lyckan sedan ur mina händer rycks

Jag försöker nå mitt inre med alla slags ord

Vill skapa mig lycka på denna förstörda jord





En dag ska jag finna den!




Övriga genrer av Lenia
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 13:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att ens försöka.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia