Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsiga mattor syns ej i mörker

Men i mina rum är det nu tyst

Nedfällda persienner och blommor

kanske skulle det hjälpa att vattna

Kanske skulle ljuden återkomma

Om blommorna åter fälldes upp

Och smakade på solen




Fri vers av Roger VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-06-01 08:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en lugn eftertänksam text. man kan känna tystnaden. rättstavning; återkokmma...
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP