Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålrum

Snart finns det ett hål i mig

Kanske är det så för alla

En väntan på ett taggigt trasigt tomrum i mig själv

En saknad efter något som jag inte får tillbaks

På lördag skall vi ta vår sista ton tillsammans

Sen tystnar ett år av sång och skratt








Fri vers av Roger VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-06-01 08:19



Bookmark and Share


    Idun 1
Förstår att saknaden blir stor
efter att sången, musiken
och skratten tystnat.

Men tänk på vilken skatt du
bär med dig från detta år.

Lycka till!
2005-06-11

  lilla ego
usch...
va jobbigt...
förändring är inte skoj många gånger..
men mycket fint och känsligt skrivet.
2005-06-01

  Jean-Michel Orblin
Det gör ont och det tar tid att fylla
2005-06-01

  Hans w-art Westlund VIP
du får fylla hålet med minnen. en bra text som får en tänka efter - innan.
2005-06-01

    bestående
fint beskrivet av någonting ledsamt
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP