Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Ser ingen sol
känner inga varma vindar

Hör inget glädjetjut
ser inga gröna marker

Väntar
på att tiden ska ändras
och lugnet
som finns bakom horisonten




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 18:56



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ja vårsolen kom liksom av sig i morse...
Jag undrar om du inte fått ett mellanslag av misstag i ordet glädjetjut? Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson