Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bekännelse.....


Sportfånar är vi allihopa..

sportfånar är vi allihopa
vi kollar på fotboll,hockey och handboll
sportfånar är vi allihopa
innebandy, basket och volleyboll
ja det mesta med bollar och klubbor
vi är med där, snubbar och snubbor
riktiga freaks vi har blivit
ordet \"sportänka\" vi framdrivit
fast jag har ingen sån nu
min dotter protesterar lite ju
inte hälsosamt heller
bira och chips är det som gäller
idrott befrämjar hälsan , hehe
knappast det mej frälsar , ne
några bilringar till det blivit
i Tv-soffan har dessa framskridit
Borde väl skämmas en smula, minst
medias vällevnadsprofeter skrämmer mig lite
men , ändå, jag må bli trind
jag vet när jag ska möta Olle i Grind..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-16 19:35



Bookmark and Share


  aol
fin poetisk sanning
2008-02-17

  Mats Henricson
finns det Något Du Inte Hatar, Larz G ? Man blir så trött.....
2008-02-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sport är väl bra
alla kan del ta
Titta på bara
eller något själv klara
eller puffa på barnet
om inte, man själv kan,
där finns allt, för kvinna
som man! Ha det så
trevligt i TV-Soffan!!!!!!
Bästa platsen, för Matsen!
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR all sport och idrott.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska