Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta eller inte

Tror allt går
på samma rosenkrans

men rosen har taggar
de kan orsaka skada

Att veta eller inte
svaret finns kanske
i en tulpan




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-02-16 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson