Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite berusad, skrev bara av mig, rätt ut, upp och ner. Några sekunder, en minut. Detta är det som kom ut.

EECE




Schlagerfeber i Västerås

 

 

schlagerfeber i Västerås
jag gäspar i tristess
glitter och glamour
tveksamt försök i staden där jag bor

vännerna kom
vi knäppte våra öl
tittade inte så mycket på tv
vi pratade mest

skämtade och skrattade
återigen finner jag mig själv
sittandes med masken på
och ölen som kyler ner min törstande strupe

jag låtsas som att allt är okej
jag gör mitt bästa
jag försöker

men det känns inte rätt
ett jävla självbedrägeri
för jag älskar ju dig
och du är alltid i mina tankar

ja, mitt hjärta det bankar
dunkar och slår
jag törstar efter din kärlek
som jag inte längre får
ditt hjärta som jag inte når

men det blir nog så att gubbarna drar med mig ut
ännu en natt som tillbringas på en krog
eller en lokal pub nere på stan

i deras sällskap är jag inte ensam
men det är så ensamt utan dig

änglarnas prinsessa
jag önskar du vore här

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 21:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint, men vet du : det går fler tåg :)
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP