Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att va solo, plus och minus..


Solokvist

Ensamhet
ibland en ynnest
ensamhet
i tonåren ett lidande
ensamhet
numera till fyllest
ett lugn ,ja, berikande
konstig man blivit
en riktig eremit
när barnen sover
man lugnet själv är
nån kvinna som saknas
inte så mycket
man har väl \"slaknat\"
av ålderstrycket
klart ibland man tänker
finns det en \"Hon\" därute(?)
som glädje skänker
som skulle palla me \"den gamla stuten\"........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-16 23:01



Bookmark and Share


  LassO
Jag förstår hur du menar, det är alltid jobbigt \"för oss blyga killar\" ;=)
2008-02-26

  mare VIP
..kanske blir man klokare....kanske inte....men kärleken är underbar !
2008-02-18

  aol
fin poesi om livets väv
2008-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! DU är på gång!
Nu fylls väl Din sida
med sång, natten
lång, det blir väl
nått håll-i-gång!
Du, har ju nu, fällt
ut en spång...
2008-02-16

  Lyckohäxan Enediel
Ja såklart det finns en hon där nånstans!
2008-02-16

  Last Word Spoken
hehe klart hon finns men hon är också en eremit :))
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska