Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaden

ni som står runt mig
känner på mig
jag spänner mig
visar det bästa jag har
ty trots det ni känner
är ingen, min fasad
men ni som slår runt mig
ni som slår min fasad
defekt söndrig och svag

slår i mig att
den ni känner
min fasad är ingen
annan än jag




Fri vers av john finkelman
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 23:22



Bookmark and Share


    Birgitta Nordh
Fyndig och sann text. Vi har alla en fasad.
MVH
Birgitta Nordh
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

john finkelman