Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några haikurader till en speciell flicka


Vårkänslor

 

Solljus når min famn

värmer upp frusna hjärtan

klappar av kärlek 

 

Vacker i ljuset

söta flicka från söder

log och såg min själ 

 

 Längtan efter dig

känsla som fyller mig nu

hoppas vi möts snart 

 




Bunden vers (Haiku) av RiJoKu
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 15:42



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Bra gjort!
2008-02-19

    ej medlem längre
En snygg trippel senryu!
Applåd!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu