Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föruttnelsens härskare!

Jag lämnades att dö
av den föruttnade falskheten....




Fri vers av MotherBitch
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 16:02



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Kort, kärnfullt och kraftfullt - bra jobbat med så få ord!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch