Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte....

...höra flera lögner...
...se på dig när du ljuger...
...få veta varför du ljuger...
...längre bli utnyttjad,för att du saknar någon annan...
...att du skäller på mig när du får dåligt samvete...
...längre få känna ditt avsky,för att jag finns...




Fri vers av MotherBitch
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 16:11



Bookmark and Share


    Olives
verkligen bra, ger en känsla!
man känner igen sig.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch