Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bought more shoes I get what I deserve

Sommaren 2004 Franz Ferdinand
Orwell Kafka Strindberg
Julian Red Nakkna Sagan Popaganda
we live fast people the dj knows
where mixtapes and blablabla
Tartuffe pansarkryssaren potemkin i flygplanet
ovanför sylvian sylvian lager på lager audrey
hepburn please dont talk to me paris paris
mobile disco the pixies shut up dreaming places
lovers glitterfitta på stan shoegaze mogwai BLÅ
neon svart hög midja beyond the road field panda
fico happy rave deco chai pony tjack tjack tjack acceptable
discobelle gyros dadadada kalmar malmö drift Baltimore
strike instoppat haute < 3 machito hardy högt och lågt
och film joy division drift bring all your ponylooks
waits parkas all that funk bring all the trenchcoats look
out kid fall out edge tjugotalet I Berlin I will not invite 20
friends cheat on your boyfriend take drugs and cheat on h
im.

Håll käften och sug.




Fri vers av CISCO KID
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor