Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På enslig stig

Ensam i mörkret
och gråten som spränger

Drömmarna har rämnat
bister verklighet står kvar

Mitt bröst brisserar
och hjärtat är tungt




Fri vers av Flöde
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-02-17 21:40



Bookmark and Share


    Brell
Tungt...mörkret kan kännas oändligt. Tänker på dig.
Bra skrivet dock.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde