Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varma sommarnätter kan allt hända...


Varma sommarnätter

Jag blickade mot bron
där du en gång stod
Du ville ha mig,
envist du fick ett nej

Du gick men kom tillbaka,
än en gång huvudet skaka
In i natten du försvann,
med mina blickar som brann

En blick mot skogens rand,
tåren ner för kinden rann
För bron så tom och tyst,
kommer aldrig mer bli kysst




Fri vers av någonivärlden
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden