Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landat

 

Som en virvelvind
har jag dansat
från famn till famn

men med tiden
har stormarna avtagit
och jag har landat

jag har kommit hem
och i din famn
leker jag med ditt hår

 




Fri vers av Anna H
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 16:36



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt!!
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Hemkomst är alltid ljuvligt.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H