Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på våren

 


Bakom slutna ögonlock
flimrar grenverkens skuggor
i vårsolens värme

Marken känns sval
med sina spröda vitsippor
mot bar rygg

Ett svagt prasslande
då steg sakta närmar sig
Du är väntad

 




Fri vers av Anna H
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 09:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt och vackert
beskriven väntan
jag önskade, att
jag satt där, just,
i den gläntan!!!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
I allra högsta grad.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H