Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombyggnad

 

Jag gör det
för dig
för att du
ska få det fint
rymligare och bättre

men att bygga om
är bara
att vara ivägen
bullra och störa
skita ner

Fast sedan
är det glömt
förhoppningsvis förlåtet
och kvar står
min triumf

 




Fri vers av Anna H
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 16:02



Bookmark and Share


    JJ VIP
Grattis du är en vinnare! Mvh. JJ.
2008-02-18

    söötsnö
poetiskt, och helt underbart
fulländad dikt helt enkelt
2008-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Som då en kvinna skall föda.
Då har hon ont.
Efteråt glömmer hon det. Av glädje över barnet.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H