Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla ge mig ett lexikon

Finns inget ord
som beskriver

Finns ingen tanke
som räcker till

Snälla ge mig ett lexikon
behöver en förklaring
till mig själv




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson