Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ett skämt va

Du skojade
det var inte roligt

Det får inte vara sant
bara ett dåligt skämt va

Det kan inte vara så
får inte vara så
sluta dra sådana dåliga vitsar
vill inte lyssna på de mer




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson