Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till H


Brevet

 

 


Det är länge sen nu
jag vet


och jag är väl antagligen tokig
för jag minns fortfarande din hand
i min

vår nästankyss

jag minns stigarna vi gick
dina ögon
ditt skratt
din röst

Jag vet inte varför
du blivit kvar hos mig

antar att du var speciell

att du hade en vacker själ
som jag fick se en glimt av
och jag har alltid undrat om jag var
speciell för dig
fast då vågade jag aldrig fråga

kanske hade jag för mycket att förlora

Men jag har ofta tänkt på dig
tänkt att jag ska skriva

att vi kunde träffas
fika och prata och se om det fanns
nåt kvar av det
som i alla fall jag kände

Sen inser jag att jag är mitt uppe
i ett annat liv

och du har säkert ditt
man och barn och volvo
och allt det där


Dumt att störa




Fri vers av Peter G VIP
Läst 1381 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-02-18 22:12



Bookmark and Share


  till E
Träffsäkert igen. Avslutningen är underbar. ”Dumt att störa”.
2022-11-10

  * MARY *
Man vet aldrig;))
kanske vore bra att träffas igen och få ett avslut på nåt man grubblat på ....
2010-09-28

  Peppe11
Tvi så ruggigt jobbig...Men åhh så vacker i all text och all undran. Jag lider med dig, jah känner igen mig i orden, och just nu... befinner jag mig i en situation som gör att jag riskerar att få känna såhär en gång längre fram i livet...
väldigt fint skrivet, verkligen.
tack tack....P
2008-06-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Minnen kommer som de vill....när de vill. Ju längre man lever desto fler funderingar har man att ägna tiden åt. Ibland hinner man ju inte med något annat.....applåd
2008-03-29

  ia VIP
fullkomligt underbar
så nära
dina ord lindar in i något sårbart, sökande men samtidigt ett hopp.
Att vilja våga men inte riktigt törs.

varm
mjuk

bokmärker!
2008-02-18

    LadyFool
vad har man att förlora?
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP