Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min faster ville att jag skulle skriva en glad dikt :)


En glad dikt om min Faster Eva

Min faster bad mig att skriva en glad dikt. En glad dikt om vadå, det frågade jag mig? Hon tyckte att den kunde handla om henne. Det tyckte jag var en bra ide.

Min faster, min faster är alltid glad, hon är glad men bestämd fast på ett väldigt bra sätt. Hon har fått oss att göra mycket, och hon har hittar på så kul saken. Kokt medwurst hade aldrig hetat \"glytekorv\" om det inte vore för min faster.
Min faster, min faster har vi gjort mycket saken tillsammans med, vi har varit ute och rest mycket. Hon har fått oss att börja rida, och det vill jag börja med nu igen.
Min faster,min faster har en sådan rolig humor, och hon skrattar väldigt ofta.

Vi är rätt lika varandra, lika pratiga,skrattiga & envisa.

Min faster bad mig skriva en glad dikt, en glad dikt om vadå?

Jo en glad dikt om min Faster.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 1500 gånger
Publicerad 2008-02-19 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl