Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag har varit narcissist hela mitt liv


I hemlighet ritar jag hjärtan i
imman på min spegel.
Min spegel som jag, innan dig, endast
lekte narcissistiska lekar med.





Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-02-19 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg