Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud doftar ditt namn

Min hud doftar ditt namn och jag
funderar över huruvida det betyder att du
nött in dig i mig eller om det helt enkelt är så att jag
är din.

Du utforskar som de upptäcktsresande som upptäckte världen, du tillåter mig att vara din värld och allt det runtomkring.

Mina sinnen ropar ditt namn och jag
låter dem ropa, jag låter dem störa dagsordningen som någon jag trodde jag var lagt upp för länge länge sedan.
Du får mer än gärna vara det som stör allt vad mitt väsen innebär och du får mer än gärna flytta mina solar.
(det är du som lyser upp det mörka rummet nu.)

//
Vi vet inte vad som händer omvärlden i denna stund men det är ingenting som bekymrar så länge två par hungriga läppar får möta varandra, utforska kinder och bröstkorgar som
slår hårt mot oss. Hjärtan som vill ut. Vill byta bröstkorg. Vill in.
//

Händer som söker händer. Famlande men med ett mål, målsökande
– hetta-
Jag vill vara i dig som du är i mig och jag tillåter dig att ta mig som du vill. I din hand är jag. Hänsyslnslöst förlorad.
I hjärtslag och andhämtningar. Tyngre än allt.
(men i din utandning är jag tyngdlös)

Som nyseende ser vi som om all världens skönhet är
samlad i ögonen som betraktar. Tillbaka.

Min hud doftar ditt namn och jag
funderar över huruvida det betyder att du
nött in dig i mig eller om det helt enkelt är så att jag
är din.

.jag är din.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-06 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg