Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag inhalerar döden du mer än gärna låter skölja över mig (att var en fjortonårig flicka en sommar)

Jag inhalerar den
cancer du andas ut på mig.
Jag ber dig att bränna mig med din cigg du håller mellan darrande fingrar
- Jag vill veta om jag fortfarande känner.

Jag är mellankolin du sökt,
säger du i mörkret.
Jag kan inte hjälpa det men jag skrattar dig rakt upp i vad jag tror är ditt ansikte.
(som alltid när du tror du yttrat kärleksförklaringar)
Jag skrattar så att tårarna rinner och du undrar om vi ska knulla istället.

//
Ditt svar på problemen är alltid det här jävla knullandet.
Sedan när löser det några problem tänker jag för mig själv och låter mig ryckas med. För du vet ju vad du gör. Jag har ingen aning.
//

Vi knullar utanför diskoteken den här sommaren.
Som alla andra och lite till & det gjorde ont men jag intalade mig själv att;
Vad gör inte ont när man är 14 år och kär så att man skakar av blotta tanken.

//
Blotta tanken. Av. Nakna. Nyckelben.
Som krossas mot stenar.
//
Blotta tanken. Av. Fingrar.
Som utforskar varenda vrå av en blyg kropp som
Rodnar till och med i mörkret.
& du vet om det.
//

Jag inhalerar döden du mer än gärna låter skölja över mig.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 21:56



Bookmark and Share


  eelinpersson
Blotta tanken. Av. Nakna. Nyckelben.
Som krossas mot stenar.
//
Blotta tanken. Av. Fingrar.

jag gillar när du leker med texten.
det gör den så mycket mer intressant.
brabrabra.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg