Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var din jävla Iron Maiden som fick mig att stänga av och ner.

Du säger att jag blivit onödigt hård.

.bara för att jag inte känner något behov att i varje sekund av min vakna tid uttrycka det som känns inuti?

Någonstans slutade vi förstå varandra och jag vill inte helt gärna ta på mig skulden. Du slutade förstå och jag, jag slutade lyssna.

.det var din jävla Iron Maiden som fick mig att stänga av och ner.

Ackompanjerade av trasiga madrassfjädrar som skriker av smärta då vi rör oss utövar vi tystnad. Inte sådan där självvald tystnad som så många timmar tidigare utan en tystnad som skvallrar om – ingenting mer att säga.

.vi vinglar du och jag mitt hjärta, tillsammans fast åt olika håll vinglar vi och vi faller och vi faller isär.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 22:23



Bookmark and Share


  rockpuppy
Oerhört vacker och ärlig. Tack.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg