Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bromsa mig i februarinatten.

Du tror på reinkarnation och jag vill dö i dina armar.

är det nu vi drar i

Hjärtbromsen.

-

The Heartbrake.

-

The Heartbreak.

?




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg