Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mer av ingenting

Ge mig Glädje
Ge mig Kärlek
Ge mig Närhet
Ge mig Ömhet

Ge mig lycka
Ge mig Välgång
Ge mig Tacksamhet
Ge mig Trygghet



Ge mig allt!






Eller ge mig bara







Lite mer av ingenting




Fri vers av Dude
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-19 13:48



Bookmark and Share


    Firefairy
Kanon! :)
2008-04-05

    Pivvi
Säg mig hur jag lyckats missa denna text!!
Håller med föregående \"kommentator\" att texten är ytterst charmig och bara sådär...välbehövlig. Skulle vilja ha med den i plånboken för att skapa lite förvirring och förståelse lite då och då
2008-03-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Liter mer av ingenting...ja det kan ju i princip vara vad som helt..
charmigt och fint/B
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude