Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbilder


Ett meddelande till mobilen
och minnena är tillbaka
bilder från ett tidigare liv
bilder av människorna

Saker och ting blir aldrig
vad de en gång varit
och tur är kanske det
men saknaden finns där

I minnenas kartotek
finns blickarna och skratten
den värmande gemenskapen
nu förpassad till arkiven

 




Fri vers av Anna H
Läst 667 gånger
Publicerad 2008-02-19 21:45



Bookmark and Share


  RiJoKu
Ibland behöver man blicka tillbaka i arkiven.
Du ger en målande och bra bild i denna. Stort plus!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H