Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Jag vet att du finns
vet att du förstår

Känner din värme
tar åt mig din tröst

Du finns
och det duger gott för mig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 21:42



Bookmark and Share


    Melona
små ord
som tillsammans

ger mycket! :)

Fint och klokt!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson