Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värt att kämpa för

Tuffa tider har passerat
tuffa tider återstår

Men ser gräset växa bortom berget
hör toner jag aldrig hört
ser dagar i en annan tid

Värt att kämpa för
att det finns en morgondag
även för brutna vingar
så att de får tid att läka
och åter känna luften
under sina vingar




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson