Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga

Måste börja nånstanns
måste finna mod

Måste börja lägga
min rädsla bakom mig
går inte passera

Fast tills modet
når ut
till varje fingertopp

Våga
måste våga
går inte stampa mer




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson