Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som den engelska titeln visar, ett litet inlägg om självförsvar, fast jag försvenskar det....


self-defense

self - defense
en noble art
self- defense
mycket smart
en rätt man har
när allt annat prövats har
vi kallar det nödvärn
det passar så väl
och det är mödan värt
om man livet har kärt

self- defense
hoppas man slipper
self -defence
inte ens på vippen
klarat mig sen 77
en fläskläpp blev det ju
fast vi slogs om en brud
hon drog sen, hårda bud
hon var nog rätt klok
kände mig som en tok

self -defence
i dagens läge prekärt
flera mot en
livet ej längre kärt
sparkar liggande sen
ett liv inget alls värt (?)............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 00:15



Bookmark and Share


  aol
tunga sanna rader i en väl sammansatt poesi
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag minns då vi var punkare.
Vi fick ränna gatlopp här på gatorna i Gävle.
Ibland blev vi nedslagna.
2008-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Illa verkligen illa, att
sparka på den, som
ligger, egentligen, en
sån själv, om stryk
tigger, man skulle
kanske bli, en body-
guard och trycka till
dom med sin trigger...
Bli en trigger-digger...
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska