Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het gröt



Dagen före dagen
tassar jag på tå
runt runt
den vackra skålen
med den heta gröten i

Dagen före dagen
lägger jag
ett band på mig
vävt av gyllene siden

Dagen före dagen
bubblar själen
sjuder blodet
sjunger hjärtat

I morgon får du
öppna bandet
smaka gröten
som jag gömt
en mandel i






Fri vers av Thirre
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre