Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är det svårt att acceptera sanningen. inspirerad av en kollega.




Acceptera en tråkig verklighet

 

hon säger snälla hjälp mig
med det enda jag vill ha
jag kan betala med min hälsa
med all min kraft
om du kan skänka den största skatten
och jag får ge den ett namn

kan man stirra sig blind
gå vilse i en skog
ignorera allting som säger nej
alla tecken man ser

jag vill bara ge den ett namn
hålla den i min famn
möjligheten är för långt borta
och verkligheten är alldeles för nära




Övriga genrer av Mike
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 17:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Läser om och om igen...
vilja få det man inte kan...få...eller vill ge...
vill inte ge dig det du vill ha...acceptera tråkig sann sanning....men sann...min tolkning...klurigt skriven!
2008-02-22

  Sareo
Citerar:

\"möjligheten är för långt borta
och verkligheten är alldeles för nära\"

Bra skrivet.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike