Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spark

Det sparkar
men jag undrar
om det är tomt nu
hur kommer det bli
i morgon
Om det var tomt i går
var det tomt i förrgår?
Sparkar likväl
Nytt liv
nya blad
En alldeles full bok
som jag hoppas
slipper min tomhet
Att den är borta




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-06-02 14:53



Bookmark and Share


  stannar kvar
Mmmm, snart kommer den ut. Ska bli spännande =)
2005-06-08

    Agnieszka
och det var så fascinerande underbart att känna den lilla foten.
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp