Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en Cherry Blossom Girl

Någonstans,
någonstans i bakgrunden ljuder det jag vill
se som sanningen.
Shirley Manson - Garbage - det är inte skräp - du är inte skräp.
Du är en Cherry Blossom Girl som jag vill
ta under mina armar och liksom
bara skydda mot omvärlden.
Låtsas att du är jag och att jag är du.

Vässa dina armbågar hjärtat,
det kommer att bli svårt också för dig.
Ja, för du är ju flicka. En flicka i en
värld byggd för pojkar.

Gör det inte också dig lite illamående?
Ingenting här är för dig, allt är
för någon annan.





Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg