Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste

Om du visste
vad som snurrar i mitt huvud

Om du visste
hur du får mig att känna
hade du trott på mig då

Bevarar min hemlighet
skriver i mitt inre vad jag känner
så jag slipper känna skammen
eller sårar nån annan




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 23:29



Bookmark and Share


  berxper
Åh, så starkt!
Det är fruktansvärt att stänga inne smärtan...
ibland måste den ut!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson